Always Beauty Salon – Sponsor Paranghelie Românească

Always Beauty Salon – Sponsor Paranghelie Românească

Salonul care îți redă încrederea în tine

Salonul Always Beaty este unul dintre prietenii și sponsorii Parangheliei Românești. Always Beauty Salon (Str. Valea Oltului, nr. 31-35, București) este un centru modern de remodelare corporală, epilare laser, tratamente corporale/faciale și de manichiură, construite într-un mediu intim, utilizând ultima tehnologie de aparatură în domeniu.

Always Beauty s-a născut dintr-un motiv simplu, dorința de a face femeile fericite, de a le reda încrederea în sine și de le face să se simtă bine în pielea lor. Cu ustensile de ultimă generație, doamnele și domnișoarele care aleg să aibă încredere în Always Beauty vor deveni cea mai bună versiune a lor.

Toate operațiunile  de înfrumusețare sunt realizate de un reprezentant al echipei Always Beauty specializat conform standardelor internaționale ale tehnicilor de înfrumusețare.

Fiecare angajat al echipei este îndrumat de către un specialist pentru a dobândi tehnicile unui epilat de calitate și realizat în condiții sigure de igiena și siguranță.

Salonul Always Beauty îți oferă o gamă largă de servicii: centrul de epilare definitivă, remodelare corporală, tratamente faciale, și servicii de manichiură. Regăsiți mai jos câteva dintre serviciile Always Beauty:

Epilare definitivă laser cu dioda

Scapă de preocupările legate de epilare și îndepărtează părul nedorit mai rapid și mai eficient ca niciodată.

Acest tratament se bazează pe descompunerea fototermică selectivă a melazonomii din foliculii de păr care absorb energia laserului. Aceasta energie este absorbită ușor de folicolii de păr fără a deteriora țesutul dermic.

Procedura sigura și nedureroasă este potrivită pentru orice tip de piele deoarece evită melanina din epiderma pielii și astfel previne modificările de pigmentare și deteriorare.

Este extrem de eficientă pentru firele de păr groase și de culoare închisă, obținând rezultate notabile și asupra firelor de păr deschise, acționând direct asupra foliculului de păr pentru eliminarea și prevenirea creșterii firelor de păr sub piele.

Pentru mai multe detalii, accesați website-ul oficial.

Tratamente corporale

Terapia Lipozero

Lipozero Body Shaper utilizează tehnologia radiofrecvenței hexapolare.

Această metodă non-ablativă de tratament estetic acționează în profunzimea pielii, fără a afecta stratul superficial. Beneficiile includ stimularea circulației sanguine și drenarea limfatică, intensificarea proceselor de regenerare ale pielii, precum și producerea de colagen și elastină. Astfel, pielea cu riduri și lipsită de elasticitate devine mai netedă, fermă și tonifiată, cu o structură îmbunătățită.

Lipozero Body Shaper se bazează și pe terapia cu vacuum.

Această abordare stimulează eficient mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei. Vacuumul tratează țesutul conjunctiv cutanat și subcutanat, acționând asupra celulitei și facilitând eliminarea toxinelor. De asemenea, crescând activitatea fibroblastilor, promovează vasodilatarea și oxigenarea, reducând retentia de apă prin îmbunătățirea circulației limfatice și venoase.

Sistemul Lipozero Body Shaper folosește și laser de joasă frecvență de 650 nm și LED roșu, stimulând fibroblastii și producția de colagen.

Ultrasunetele cavitaționale cu frecvența de 35-45 KHZ provoacă o stimulare continuă cu supra-presiune cavitatională, contribuind la ruperea membranelor celulare și provocând implozia celulelor adipoase. Astfel, trigliceridele trec din stadiul solid în cel lichid (digliceride), fiind ulterior absorbite de sistemul limfatic și eliminate prin căile urinare.

Pentru mai multe detalii, accesați website-ul oficial.

Tratamente faciale

Peeling Carbonic

Peelingul cu laser cu carbon este o procedură rapidă și nedureroasă care ajută la îmbunătățirea aspectului pielii.

Este folosit în principal de persoanele cu piele grasă, acnee și pori dilatați sau înfundați. Acest tratament este, de asemenea, benefic dacă începeți să vedeți efectele daunelor solare asupra pielii.

Peelingurile cu laser de carbon sunt folosite pentru a trata:

  • acnee
  • pigmentarea acneei
  • cicatrici de acnee
  • pori mariti si infundati
  • melasma
  • fotoîmbătrânire
  • linii fine și riduri

Manichiură

La Always Beauty Salon găsiți toate formele de înfrumusețare. Serviciile de manichiură semipermanentă sau construcție gel sunte mai calitative din zonă. De la cele mai simple și elegante modele, până la cele mai extravangante, pe toate le puteți alege pentru a avea manichiura favorită.

Pentru mai multe detalii, accesați website-ul oficial.

Dacă v-a placut acest articol, vă rugăm să accesați rubrica Radiografia Culturală.

Leave A Reply

error: Continut protejat!