Paranghelie Românească cu Maria Constantin de Ziua României

Paranghelie Românească cu Maria Constantin de Ziua României

Comunicat de presă

Îndrăgita interpretă de muzică tradițională populară, Maria Constantin, vă va încânta și distra cu cele mai frumoase melodii românești, la un eveniment cultural dedicat de Ziua României, Paranghelie Românească. Alături de celebra interpretă, ne vom distra cu Mihaela Petrache,  o tânăra interpretă de muzică ușoară și folclor, care, la doar 18 ani, este deține mai multe premii internaționale.

Evenimentul are loc pe 1 decembrie, de la ora 17.00, la Amo Lounge (Drumul Taberei, nr. 115) și este cu acces gratuit. 

Paranghelia Românească este un concept creat de Radiografia Culturală, ce îmbină cele mai frumoase tradiții și obiceiuri românești, de la muzică și dansuri populare până la port și arta lucrulului manual.

Muzica va fi acompaniată de mâncare tradițională by Chef Cosmin Gruia, dansuri populare asigurate de Ansamblul Folcloric „Bucuria” și coronițe cu flori împletite pentru ca fiecare fată să fie o adevărată Ileana Cosânzeană. De asemenea, vă așteaptă o mini-expoziție cu obiecte tradiționale românești și un atelier de cusut pe  etamină, ca pe vremea bunicilor noștri.

Avem și un moment special de pentru cei mici în care se vor lăsa vrăjiți de trucuri de magie pregătite special pentru ei.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0751 154 357 sau pe ialoc.ro, amococept.ro.

Cine este Maria Constantin?

Maria Constantin s-a născut pe 12 martie 1987, la Bălcești. A crescut într-o familie iubitoare, dar și de muzicieni, tatăl și unchiul său practicând această pasiune. Astfel, iubirea și cariera în muzică au fost induse încă de mică, din familie.

La vârsta adolescenței, Maria era fericita absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Contantin Brăiloiu” din Târgu Jiu.

Studiile în muzică au continuat și în cadrul învățământului superior, unde a obținut licența la Facultatea de Muzică „Spiru Haret”, în cadrul secției de Pedagogie Muzicală.

Interpreta a venit la București pentru a-și face o carieră în toată regula în muzică. Un detaliu pe care multă lume probabil nu îl știe este că Maria Constantin a participat în 2014 la Vocea României și a făcut parte din echipa lui Marius Moga.

În prezent, Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară, fiind apreciată de o mulțime de români și având parte de un succes răsunător în muzică.

Ansamblul Folcloric „Bucuria”

Dansul popular este una dintre cele mai frumoase elemente ale foclorului românesc, transmise din strămoși. 

Datorită Ansamblului Folcloric „Bucuria”, tradițiile românești precum dansul popular sunt promovate în rândul tinerilor și sunt transmise din generație în generație.

Te așteptăm pe 1 decembrie la Amo Lounge să facem cea mai frumoasă horă din București!

Minunații dansatori ce ne vor încânta de Ziua României:

1.Urda Dumitrascu Sarah-Elena;

2.Gidea Maria-Alexia;

3.Anastasia Ancuta;

4. Savalache Raluca-Simona;

5.Cozadin Natalia;

6.Popa David -Andrei;

7. Maldaianu Amalia- Maria;

8 . Ingrid Stefania Giorlan; 

9.Ema Pirtea; 

10. Babos Sara-Andreea 

11.Radu Savalache. 

 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă rugăm să accesați rubrica Radiografia Culturală.

 

Leave A Reply

error: Continut protejat!