Petrecerea Urban Party by Unica

Petrecerea Urban Party by Unica

Joi, 22 iunie 2023, am participat la Unica Urban Party – ediția „Ani de liceu” care a avut loc pe terasa ParkLake Shopping Center. Petrecerea a dorit să facă o incursiune în anii ’90 prin intermediul decorului, muzicii și a gustărilor preferate liceenilor. Pentru câteva ore, participanții banchetului Unica au redevenit liceeni.

Dress code-ul îți permitea să intri în pielea elevului sau a profesorului, iar ținutele artiștilor, influencerilor și a personalităților din diverse domenii au strălucit la banchetul UNICA. Ne-am bucurat de o experiență unică, tipic studențească, cu vată de zahăr, înghețată și popcorn.

Pe lângă cadrul și decorul care îți amintea de zilele de școală în care chiuleai cu colegii de la ore, muzica a fost punctul culminant. Oana Sîrbu a deschis banchetul cu memorabilul HIT Ani de liceu  care a făcut toată terasa să danseze și să rememoreze clipele minunate din liceu. Următorii artiști precum Sweet Kiss, N&D, Body&Soul, L.A. și Alex Vele au readus nostalgia anilor 2000 cu șlagărele care i-au consacrat. Publicul a cântat vers cu vers melodiile Alin, Alin, Floare albă, floare neagră, Vino la mine, Superfemei, Ne-au topit căldurile, Ochii tăi, Femeia sau Toată viața mea. Un aer fresh a fost adus de Misha Miller care a cucerit topurile naționale și internaționale.

Cultura urbană

Printre expoziții de teatru, operă și teatru, pentru a radiografia cu adevărat cultura unei comunități, este important să iei pulsul evenimentelor și activităților la care membrii acesteia participă. În lumina acestei idei, ne-am bucurat enorm să participăm la evenimentul care a reunit celebrități, artisți, influenceri și oameni din diverse domenii care au purtat ținute inedite și au menținut nostalgia Anilor de liceu.

Dacă v-a plăcut acest articol, accesați rubrica Cultură!

Radiografia Culturală a realizat o altă radiografie reușită!

 

Leave A Reply

error: Continut protejat!