• Acasa
  • Blog
  • Cultura
  • Vă invităm la Poezia va salva lumea – 8 iunie, Palatul Suțu

Vă invităm la Poezia va salva lumea – 8 iunie, Palatul Suțu

Vă invităm la Poezia va salva lumea – 8 iunie, Palatul Suțu

Radiografia Culturală vă invită joi, 8 iunie 2023, începând cu ora 18.30, la un spectacol de poezie intitulat „Poezia va salva lumea”, în care vor recita Toma Enache și Alexandra Svet. Versurile încântătoare ale celor doi vor fi însoțite de muzică de pian (Alexandru Burcă) și violoncel (Valentin Simion), iar scenografia va fi asigurată de Doina Levintza.

În cadrul evenimentului, va fi un moment special asigurat de Elena Duicu, coregrafă și dansatoare profesionistă cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul dansului și Lucas Molina Perez, cu peste 15 ani de experiență în domeniu artistic și fondatorul primului taraf care interpretează muzică flamenco din țară.

Pentru înscrieri link-ul este disponibil aici, participarea făcându-se pe bază de donații.

Despre Toma Enache

De origine aromân, regizorul Toma Enache care s-a făcut remarcat prin două lungmetraje NU SUNT FAIMOS, DAR SUNT AROMÂN (primul film vorbit în aromână, lansat în 2013) și ÎNTRE CHIN ȘI AMIN (primul film despre ororile Experimentului Pitești, lansat în 2019, cu peste 50 de premii internaționale), ambele disponibile pe Netflix, va recita din ultimul volum publicat: “Infectați de iubire”.

Despre Alexandra Svet

Alexandra Svet este autoarea volumelor “Floarea din asfalt”, colaborator al revistei Q Magazine și autor al volumului de versuri în curs de apariție “Și te iubesc așa cum ai tăcea o rugăciune”.

Sponsori: Băneasa Shopping City, Zarea, BES Romania, Maison Dadoo

Parteneri Media: Q Magazine, Minutul de Poezie, Radiografia Culturală

Dacă v-a plăcut acest articol, vă rugăm să accesați rubrica Cultura!

 

Leave A Reply

error: Continut protejat!