Radiografia Săptămânii 03-09 iulie 2023

Radiografia Săptămânii 03-09 iulie 2023

1. Aniversarea de 15 ani a Sonia Trifan

Marți, 04 iulie 2023, a avut loc aniversarea  de 15 ani de activitate a Soniei Trifan la Aristocrat Events Hall, un eveniment fastuos organist de Events&PR by Cristina Manea. Cu ocazia împlinirii acestei cifre minunate în industria modei din România, Sonia Trifan a organizat un concurs de fotomodele și unul dedicat tinerilor designerilor, dându-le șansa să see lanseze pe piața din România.

Mai mulți tineri designeri și-au prezentat colecțiile în cadrul paradei de modă organizată de Sonia Trifan: Andra Marinică, Miriam Bejan Design, Hussein Kashash, Svetlana Karahan, Andreea Dogaru și Stelian Miu.

Seara a fost presărată cu momente incendiare de muzică și dans. Andreea Antoni a emoționat publicul cu șlagărele sale, Suflet Pereche, Iubire sau Iubirea Mea. Ne-am bucurat de show-ul muzical al modelului internațional Raisandra. De asemenea,  și de apariția încântătoare a Anei Mariei Mardare  a fost o supriză plăcută, aceasta interpretând cele mai cunoscute melodii de la Beyonce pe parcursul defilării modelelor Soniei Trifan.

Talentata belly-dancer,  Jasmine, a făcut un show incendiar și a ridicat întreaga sală în picioare.

Prezentatoarea România TV, Thalida Trofin, a prezentat întreaga seară și ne-a surprins cu o reprezentație muzicală la finalul serii.

2. Evenimentul Revistei OK Magazine
Miercuri, 05 iulie 2023, am participat la primul eveniment al Revistei OK! după pandemie ce a avut loc în centrul Bucureștiului, pe terasa Roberto’s a hotelului InterContinental Athénée Palace. O mulțime de vedete s-au alăturat evenimentului pentru a petrece o frumoasă seară de iulie. Simona Pătruleasa, Anca Serea, Octavia Geamănu sau Cristina și Denis Ștefan au fost câteva dintre celebritățile care și-au etalat superbele ținute de vară.
Atmosfera a fost întreținută de Yuka și Zodier, doi tineri artiști talentați de la Global Records, și de cabina foto pentru evenimente BIARTbooth, care a creat amintiri de neuitat pentru invitați.

3. Festivalul Teatru sub Lună

În perioada 30 iulie-16 iulie 2023 se desfășoară a 8-a ediție a Festivalului de Artă Teatru sub Lună, pe terasa Promenada Mall, în aer liber. Acesta propune o alternativă minunată de ați petrece serile răcoroase de vară, sub lună, delectându-te cu spectacole de teatru în aer liber, concerte, expoziții de pictură, sculptură și fotografie, costume, spectacole pentru copii, ateliere de teatru și multe evenimente stradale.

Am participat vineri, 07 iulie, la spectacolul de teatru Viața secretă a cuplurilor, o combinație interesantă de amuzament și ironie care te ține cu sufletul la gură până la finalul piesei. Textul și regia sunt realizate de talentatul Bogdan Gagu, directorul Teatrului InDArt și creatorul festivalului, iar din distribuție au făcut parte talentații Marina Fluerașu, Silvia Gagu, Maria Costechi, Bogdan Gagu și Răzvan Răduță.

Atmosfera a fost cu atât mai specială, fiind și ziua de naștere a Mariei Costechi pe care am sărbătorit-o la final, întregul public cântându-i la final La Mulți Ani.

4. Festivalul Kids Fiesta 2023 – Distracție pentru toată familia!

Pe promenada parcului Tineretului, sectorul 4, București, s-a desfășurat în perioada 05-09 iuli2 2023, un nou concept creat pentru copii și întreaga familie. Pe scenă au urcat artiști cunoscuți precum Alexandra Ungureanu, Dorian Popa sau Mario Fresh, dansuri, concursuri și prezentări de modă.

Am participat la două reprezentații a două trupe de cover-uri minunate,energice,  printre cele mai bune din România: Trupa The M’s și Mihai Napu Band. Aceștia au scos publicul la dans cu melodii energice, cele mai cunoascute șlagăre de-a lungul timpului. Cele două trupe de cover-uri au un playlist variat, de la folclor, muzică balcanică până la muzică pop, rock și folk.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă rugăm să accesați rubrica Radiografia Culturală!

 

 

 

 

 

Leave A Reply

error: Continut protejat!