Să învățăm starea de bine cu Symone

Să învățăm starea de bine cu Symone

Vineri, 22 septembrie 2023, a avut loc lansarea cărții Să învățăm starea de bine, a agendei Eu sunt și a site-ului SYMONE.RO  a terapeutului energetic și consilierului de dezvoltare personală, Simona Ștefania Nicolae – Symone, la Riviera Park.

Simona a reușit să creeze un colț desprins din Rai de la decor, dress code – all white, până la, bineînțeles, energia ei, care te făcea să te simți bine doar privind-o. Lansarea de carte a avut loc într-un cadru intim, înconjurat de prietenii și familia Simonei, te simțeai într-o mare familie, chiar dacă nu ne cunoașteam între noi la început.

Prezentatorul evenimentului a fost Aurelian Temișan, prieten apropiat al Simonei și al Mihaelei, coautoarea cărții Să învățăm starea de bine. Acesta a adus un plus de emoție evenimentului prin prietenia și recunoștința pe care a exprimat-o pe tot parcursul deschiderii evenimentului față de autoarele cărții.

“Sunt un miracol! Sunt om, sunt unic, sunt irepetabil!” (Simona Ștefania Nicolae)

 

Cartea Să învățăm starea de bine este o carte ghid care te va GHIDA în viață, mai ales în momentele în care ești deznădăjduit și nu găsești nicio soluție. De asemenea, cuvintele din paginile cărții îți pot deveni călăuză dacă vrei să ai o minte și un suflet sănătos, liniștit, relaxat. Autoarele cărții au pus toată învățătura lor din cei trei de ani studiu, plus experiența lor persoanală, care te va ajuta pe tine să îți îmbunătățești viața în fiecare zi.

Agenda Eu sunt este un instrument, nu doar o simplă agendă organizatorică, un instrument care te va ajuta să te redescoperi, să afli cine ești, cine ai fost și poate cine vrei să devii. Paginile agendei sunt pline de citate încărcate de pozitivism care îți vor da o stare de bine în zilele intermenabile de muncă, stres, anxietate, agenda va fi oaza ta de liniște, de la care vei primi energia necesară să duci la capăt tot tumultul zilei.

Vă invit să intrați pe buticul SYMONE de unde puteți achiziționa cartea Să învățăm starea de bine și agenda Eu sunt!

Vă invit să urmăriți podcastul Atacurile de panică se tratează unde Simona te învață cum să îți îmbunătățești viața, cum să scapi de stresul zilnic și cum să tratăm anxietatea.

https://www.youtube.com/watch?v=wP4D7-IfJFA&t=55s

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să accesați rubrica Radiografia Culturală!

 

Leave A Reply

error: Continut protejat!