Primul meu articol la AGERPRES

Primul meu articol la Agerpres

Primul meu articol AGERPRES

Primul meu articol la AGERPRES nu este un articol, ci este creionarea unui vis devenit realitate.

Dintotdeaună am fost atrasă de artă, cultură. Am experimentat muzica, dansul, pictatul. Însă doar o singură formă de artă m-a făcut să simt că trăiesc, că am un scop în viața, iar aceasta este scrisul. Cand ma gandesc ce inseamna mai exact „primul meu articol la Agerpres„, imi dau seama ca, de fapt, pasiunea mea cea mai mare a fost cititul, setea de a descoperi povești, legende, noi tărâmuri era de nestăvilit, până într-o zi când am decis să îmi creez propriul univers și să îmi eliberez sentimentele și trăirile prin scris.

primul meu articol la agerpres

Până la vârsta de 22 de ani am ținut pentru mine aceasta pasiune, nu am fructificat-o și nu am expus-o lumii.

Însă am conștientizat că scrisul este darul meu primit de la Dumnezeu și am datoria de a-l expune lumii, de a-l pune în practică.

Pe lângă pasiunea pentru scris, relațiile internaționale, diplomația și cultura sunt celelalte domenii de real interes pentru mine.

Așadar am decis să creez un puzzle cu acestea: redactor de știri externe.

Iar astăzi am primit oportunitate și visul meu începe să prindă contur. Am început stagiul de practică în cadrul AGERPRES, loc în care mi s-a oferit oportunitatea să îmi expun pasiunea atât pentru scris, cât și pentru relațiile internaționale.

Artistul este căutatorul de frumos. Acesta nu este doar pictor, muzician, actor sau scriitor, ci este acela care găsește frumosul în orice lucru și încearcă să își exprime personalitatea prin creația sa.

Arta este poate cel mai de preț dar de la Dumnezeu după dramul de divinitate pe care îl purtăm fiecare dintre noi. Dumnezeu este cel dintâi artist: a creat Viața, Pământul , Omul , iar în fiecare vietate sau ființă există El.

Acum este de datoria noastră să valorificăm darul acesta neprețuit și să lăsăm în urma noastră o moștenire demnă de urmașii noștri.

Artistul este cel care își caută motivul creatiei în apus, dar și în răsărit. El caută zi și noapte diferite forme prin care să se exprime, să vorbească , să existe.

Arta este ghidul său de supraviețuire, poate singurul pe care îl cunoaște de altfel.

Vă invit să citiți primul meu articol redactat în calitate de stagiar în cadrul AGERPRES, toate cele bune si pe curand!

Leave A Reply

error: Continut protejat!